Het is tijd om een elektrische bedrijfswagen te gaan leasen

Elektrische voertuigen winnen snel aan populariteit vanwege hun milieuvriendelijkheid en lagere operationele kosten. Voor bedrijven die veel gebruikmaken van bedrijfswagens, is het leasen van een elektrische bedrijfswagen een slimme keuze. In dit artikel zullen we de voordelen van het leasen van een elektrische bedrijfswagen bespreken en waarom het nu het juiste moment is om over te stappen. Dit gaan we doen door het te hebben over kostenbesparing, milieuvriendelijkheid, bedrijfsprestaties, toekomstbestendigheid en we gaan het hebben over een bedrijfswagen operational lease. De centrale gedachte in deze tekst zal vooral gaan over het elektrische auto leasen zakelijk

Kostenbesparing

Het leasen van een elektrische bedrijfswagen biedt aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn. Ten eerste zijn elektrische voertuigen over het algemeen goedkoper in onderhoud en reparatie dan voertuigen met een verbrandingsmotor. Daarnaast zijn de operationele kosten veel lager vanwege de lagere prijs van elektriciteit in vergelijking met brandstof. Bovendien bieden veel overheden subsidies en belastingvoordelen voor elektrische voertuigen, waardoor de totale kosten verder worden verlaagd. Kostenbesparing is iets wat natuurlijk heel erg belangrijk is voor je portemonnee en dat maakt dit heel erg aantrekkelijk voor veel mensen in Nederland. Wacht dus zeker niet te lang aangezien je jezelf beroofd van geld. 

Milieuvriendelijkheid

Met toenemende bezorgdheid over klimaatverandering en luchtverontreiniging is het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen een prioriteit geworden. Elektrische bedrijfswagens stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor ze een veel milieuvriendelijke keuze zijn dan voertuigen met een verbrandingsmotor. Door over te stappen op een elektrische bedrijfswagen, draagt uw bedrijf bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het creëren van een duurzamere toekomst. Voor veel bedrijven is dit natuurlijk een belangrijk streven aangezien wij met zijn allen ervoor moeten zorgen dat deze aarde weer in zijn geheel overgegeven kan worden aan de volgende generatie van onze kinderen en kleinkidnderen. Elektrische autos zijn dus zeker een goede oplossing.

Verbeterde bedrijfsprestaties

Elektrische bedrijfswagens bieden niet alleen milieuvriendelijke voordelen, maar ook verbeterde prestaties. Elektrische voertuigen hebben doorgaans een hoger koppel dan voertuigen met een verbrandingsmotor, waardoor ze sneller accelereren en betere prestaties leveren. Bovendien hebben ze een lager zwaartepunt vanwege de plaatsing van de batterijen, wat resulteert in betere wendbaarheid en stabiliteit. Deze kenmerken kunnen bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering en een betere rijervaring voor uw werknemers. Bovendien kan het ervoor zorgen dat werknemers veel minder snel met pech langs de weg staan op hun weg naar werk toe. Dat is natuurlijk helemaal ideaal!

Toekomstbestendigheid

De transitie naar elektrische voertuigen is onvermijdelijk. Steeds meer landen stellen strengere emissienormen en verbodsbepalingen voor voertuigen met een verbrandingsmotor in. Door nu een elektrische bedrijfswagen te leasen, positioneert uw bedrijf zich voor de toekomst en vermijdt het mogelijke beperkingen of boetes in de komende jaren. Bovendien zal de infrastructuur voor elektrische voertuigen steeds verder verbeteren, met een groter aantal laadstations en snellere oplaadmogelijkheden, waardoor de praktische aspecten van de auto ook steeds beter worden. Bovendien lijkt het dat de overheden van de wereld steeds meer elektrische auto’s op de weg willen zien en daarom zou het niet gek zijn als er in de toekomst meer subsidies zouden komen. 

Posts created 17

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top